fbpx
Ochrana osobních údajů

Úvod

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Respektujeme a řídíme se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a nařízením Evropské unie 2016/679 (GDPR).

Důvod zpracování osobních údajů

Důvodem pro zpracování osobních údajů je poskytování služby EVROPSKÁLIGA.com. Právním titulem je oprávněný zájem. Osobní údaje zpracováváme po dobu 1 roku. Osobní údaje nepodléhají profilování, automatickému rozhodování a ani nepřesouvají se mimo území Evropské unie.

 Zpracováváme:

 – Jméno
– E-mailovou adresu
– IP adresu

 Vaše práva

Právo na přístup, Právo na opravu, Právo na výmaz / Právo být zapomenut, Právo podat stížnost, Právo na omezení zpracování, Právo na námitku, Právo na přenositelnost

Uplatnění vašich práv 

Pro uplatnění práv odešlete žádost z emailové adresy, kterou jste použili při registraci na webových stránkách www.evropskaliga.com. Žádost vyřešíme do 30 dnů. O vyřízení žádosti vás informuje na emailovou adresu, ze které jste žádost podali.

Závěrečná ustanovení

Užíváním služby EVROPSKÁLIGA.com souhlasíte s tím, jakým způsobem dochází ke zpracování vašich osobních údajů a dáváte na vědomí, že chápete svá práva.

Vyhrazujeme si právo jednostranně měnit tyto zásady podle platné legislativy. O případné změně těchto zásad budete vás samozřejmě s předstihem informujeme na vaši emailovou adresu.

 

Kontakt

martin@evropskaliga.com

martin@evropskaliga.com

Máš dotaz? Napiš mi!

Chceš vydělávat ještě více a stabilně? Zadej e-mail, pošlu Ti nabídku.

SUPER TIP ZDARMA!

Zadej e-mail, pošlu Ti tip zdarma!